Vrijgezellenfeest in Drenthe? Kom paintballen!

Hoera! Gefeliciteerd! Je beste vriend / vriendin / broer / zus / dinges gaat trouwen! Aan jou de (niet zo) dankbare taak om het vrijgezellenfeest te organiseren.. HELP – wat gaan jullie doen?

Vrienden en familie van meerdere kanten bij elkaar? Kennen ze elkaar nog niet zo goed? Laten we het ijs breken tijdens het eerste potje.. eerst een beetje aftasten – maar al snel knal je elkaar overhoop! In 2 teams tegen elkaar of toch ieder voor zich? Ai, dat is toch wel heftig roepen de mensen die voor het eerst paintballen. Wat een adrenaline. Snel wat drinken in de safety zone en dan weer door – ik raakte jou van achter die boom! – guys even samen komen, tactiek bespreking – hahaha ik heb pa vol op z’n masker geraakt ! Hoelang hebben we nog? Een andere paintball variant proberen? We moeten over 2 uur bij het restaurant zijn. Ooooh kom nog een potje! De vrijgezel is ondertussen al een beetje vaker de lul natuurlijk en is al flink gekleurd, maar zonder blauwe plekken mag hij niet vertrekken dus daar gaan we.

Trek je speciale pakkie maar aan en ren voor je leven! Super bedankt voor de chille dag – snel omkleden en een happie eten bij:

Bij Hup Pesse

De Rooie kater Beilen

Snackbar Wiester

De Turfsteker Westerbork

De Ar Westerbork

Paintball is goedkoper dan therapie

Geen zin om het restaurant zelf te bellen en het hele vrijgezellenfeest exact in te plannen? Twijfel niet en bel ons, wij helpen je graag om een dagprogramma samen te stellen, combinaties met andere activiteiten in de regio zoeken we met plezier voor jou uit.

Overige outdoor activiteiten

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het paintballen te combineren met Highland games en diverse andere outdoor activiteiten. Denk eraan dat je na het paintballen waarschijnlijk niet volledig schoon uit het bos komt wandelen, een setje reservekleding is zeker aan te bevelen als er na het paintballen nog een andere activiteit in de planning staat.