Cursus auto te water + paintball

cursus-auto-te-water

Cursus auto te water en paintball

Weet jij hoe je moet handelen als je met een auto te water raakt?

Nederland is een waterrijk land. Het gebeurt dan ook zo'n 750 a 800 keer per jaar dat er een auto in het water terecht komt. Dit heeft in de meeste gevallen gelukkig alleen materiële schade als gevolg.

Toch is er soms ook persoonlijk letsel met in het ergste geval zelfs dodelijke afloop. Een angstaanjagende gedachte, ook omdat mensen vaak niet precies weten hoe ze moeten handelen.
Juist daarom vinden wij het van belang om jou een Cursus Auto Te Water aan te bieden. We beginnen de cursus met ongeveer een half uurtje theorie. Hier kan je al jouw vragen stellen en behandelen we kort belangrijke zaken. Daarna ga je onder begeleiding van een ervaren en professionele (PADI duik)crew aan de slag met onze degelijke en veilige auto in het water. Aan de hand van verschillende oefeningen en een stappenplan leer je jezelf bewust en gecontroleerd te bevrijden gedurende de Cursus Auto Te Water. Je hoeft niet bang te zijn dat het fout gaat; er zijn altijd duikers vlak bij je om je te helpen. De ideale setting dus om goed te oefenen.

Na afloop van de cursus kunt u met eigen vervoer naar de paintball locatie om hier vervolgens 2,5 – 3 uur te paintballen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven. (mogelijk vanaf 10 personen)

Kijk voor meer informatie ook eens op https://cursusautotewater.nl/