Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje / Teambuilding

De ideale teambuilding activiteit, kom erachter hoe communicatie in chaotische tijden verloopt, paintball haalt vaak nooit eerder vertoonde kwaliteiten naar boven!

Wij verzorgen jouw bedrijfsuitje / personeelsfeest van A tot Z, naast paintball bieden wij diverse andere teambuilding spelen aan. Sluit de dag af met een diner of BBQ. Informeer naar de mogelijkheden, wij denken graag met jou mee.

Paintball is een uitdagend en spannend bedrijfsuitje waarbij collega's op een unieke manier kunnen samenwerken en hun teamworkvaardigheden kunnen verbeteren. Bij paintball gaan deelnemers gewapend met verfballetjes de strijd met elkaar aan op het door ons speciaal ontworpen en ingerichte paintballterrein in Drenthe.

Een paintball bedrijfsuitje in Drenthe is een ideale manier om de teamgeest binnen een bedrijf te versterken. Door samen te werken en te communiceren, leren collega's elkaar beter kennen en begrijpen. Bovendien kan het spelen van paintball helpen bij het ontwikkelen van leiderschaps- en besluitvormingsvaardigheden, evenals het verbeteren van de stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te presteren.

 

bedrijsuitje-paintball-drenthe-assen

Als bedrijfseigenaar is het belangrijk om te investeren in teambuildingactiviteiten zoals paintball. Door het organiseren van een paintball bedrijfsuitje, kunt u uw werknemers de kans geven om elkaar op een andere manier te leren kennen en de banden binnen het team te versterken. Dit kan leiden tot een verbeterde werksfeer en een hogere productiviteit op de werkvloer.

Dus als u op zoek bent naar een leuke en uitdagende manier om de teamgeest binnen uw bedrijf te versterken, overweeg dan om een paintball bedrijfsuitje te organiseren. Naast het paintballen bieden wij diverse mogelijkheden aan om een dagvullend programma te verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze bedrijven gingen u voor:

Logo Techniko Ekehaar B.V.
logo-hiab-benelux-paintball-drenthe
paintball-hoogeveen-smurfit-kappa
Clafis-bedrijfsuitje-paintball-outdoor-groningen
Burger-king-bedrijfsuitje-paintball
Theater de Voorveghter Hardenberg personeelsfeest paintball
hrstpel 432
mijn accountant teambuilding paintball groningen
bravo coyotes paintball

Over Checkpoint Charlie Paintball

Wij doen waar we goed in zijn, paintball organiseren voor groepen van 8 tot 50 personen! Ons speelveld bestaat uit een bos van 1,5 hectare. Door de loopgraven, bunkers, glijbanen en wacht torens is er voor iedereen de kans om bijna ongezien van basis Alpha naar basis Beta te sneaken.

Makkelijk te bereiken vanaf de A28 afslag Dwingeloo / Spier / Wijster. Op ca. 45 minuten afstand van Groningen stad en ook prima bereikbaar vanuit Friesland.