Paintball Vrijgezellenfeest – Diverse arrangementen

Het haasje

Voor een vrijgezellenfeest is paintball de #1 activiteit, in een ongedwongen relaxte sfeer, midden in het bos in onze “compound”. Onder het genot van een drankje de vrijgezel goed te grazen nemen. Het is inmiddels traditie dat de vrijgezel er niet onder uit kan om het konijnenpak aan te trekken. Andere klederdracht is natuurlijk gewoon toegestaan. Haalt de vrijgezel de eindstreep?

Er zijn diverse mogelijkheden om van jouw vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken, uitbreiden met lunch, hapjesschaal of BBQ? Geen enkel probleem! Informeer naar de mogelijkheden

Naast de jacht op de vrijgezel hebben jullie voldoende tijd om diverse spelvarianten te spelen en met een gezonde hoeveelheid rivaliteit en sportiviteit elkaar op te jagen.

paintball groep drenthe bedrijfsuitje vrijgezellenfeest

Over Checkpoint Charlie Paintball

Wij doen waar we goed in zijn, paintball organiseren voor groepen van 8 tot soms wel 50 personen! Ons speelveld bestaat uit een bos van 1,5 hectare. Door de loopgraven, bunkers, glijbanen en wacht torens is er voor iedereen de kans om bijna ongezien van basis Alpha naar basis Beta te sneaken.

Makkelijk te bereiken vanaf de A28 afslag Dwingeloo / Spier / Wijster. Op ca. 45 minuten afstand van Groningen stad en ook prima bereikbaar vanuit Friesland.

paintball activiteit drenthe